Нагороди підтверджують зростання KWS у Бразилії

Айнбек, 7 жовтня 2020 року

Компанія KWS має декілька гарних новин з Південної Америки: дві поточні новини підтверджують успішне зростання KWS у Бразилії.

Провідний бразильський сільськогосподарський журнал «A Granja»1 нещодавно присвоїв компанії KWS звання «Найкращий постачальник насіння кукурудзи в Бразилії». Ця премія базується на щорічному опитуванні. Читачі журналу мали змогу проголосувати в інтернеті щодо того, яку компанію вони вважають лідером, та отримати нагороду. «Бути визнаним широкою громадськістю найкращою компанією з насіння кукурудзи на бразильському ринку – це велика честь і свідчення нашого успіху. Особливо з огляду на той факт, що KWS все ще є порівняно молодою компанією на цьому ринку і конкурує з компаніями, які працюють на ринку набагато довше», – говорить Марсело Саллес, регіональний директор KWS у Південній Америці.

Крім того, останній аналіз бразильського ринку, проведений компанією Kleffmann Group, однією з провідних дослідницьких компаній у галузі сільського господарства, показав, що KWS досягла зростання на 1,9% по відношенню до всього бразильського ринку кукурудзи розміром 17 млн га. Бразильська кукурудза safrinha2, (сафрінья, другий врожай) вирощується на площі 13,4 млн га, що робить її найважливішим ринком кукурудзи в країні. І тут KWS змогла досягти приросту на 2,3%, обігнавши всіх інших конкурентів.

«Для компанії, яка працює на бразильському ринку лише вісім років, KWS показала вражаючий розвиток. Ми не лише набрали бали за інноваційні високоефективні гібриди кукурудзи, але також і за чудову команду селекціонерів, виробництва, продажів та маркетингу, яка є кваліфікованою та відданою задоволенню потреб наших клієнтів»,– говорить Александр Дрочманн, керівник бізнес-підрозділу «Кукурудза та Олійні культури» в Північній та Південній Америках.

Лише минулого року компанія KWS представила на бразильському ринку кукурудзи шість нових високопродуктивних гібридів для задоволення місцевих потреб з точки зору врожайності, толерантності до звичайних гербіцидів та стійкості до ряду шкідників гусениць. Гібрид K9606VIP3 продемонстрував найсильніший розвиток: він уже посідає третє місце серед найбільш продаваних гібридів safrinha на бразильському ринку.

KWS має чотири дослідницькі станції в Бразилії, які розташовані в різних ґрунтово-кліматичних зонах країни. Це дозволяє виводити гібриди, адаптовані для різних регіонів країни.

1 Бразильський сільськогосподарський журнал «A Granja» – найстаріший журнал Бразилії. Він був заснований 75 років тому і був першим виданням у цьому форматі, а також першим журналом, який спеціально висвітлював новини аграрного сектору. «A Granja» виходить щомісяця і сьогодні забезпечує технічний та діловий контент для 55 000 передплатників по всій країні.

2 Назва safrinha пзначає другий урожай кукурудзи в Бразилії. Кукурудзу сафрін’ї сіють після завершення збору врожаю сої. Другий урожай зазвичай дає близько 70% урожаю бразильської кукурудзи.

Про KWS*

KWS – одна з найбільших селекційних компаній, яка входить в п’ятірку світових лідерів з виробництва насіння. У 2018/19 фінансовому році понад 5000 співробітників в 70 країнах досягли чистого обсягу продажів у розмірі 1,1 млрд євро та прибутку до вирахування відсотків і податків (EBIT) в розмірі 150 млн євро. KWS, компанія з сімейними цінностями, незалежно працює на ринку понад 160 років. Вона спеціалізується на селекції та виробництві й продажу насіння кукурудзи, цукрових буряків, зернових культур, ріпаку та соняшнику та овочевих культур. KWS використовує провідні методи селекції для підвищення врожайності, стійкості до хвороб, шкідників й абіотичного стресу. З цією метою в 2018/2019 фінансовому році компанія інвестувала в наукові дослідження близько 200 млн євро.

* У наведених цифрах не враховані показники наступних компаній: AGRELIANT GENETICS LLC., AGRELIANT GENETICS INC. та KENFENG – KWS SEEDS CO., LTD.

Для отримання додаткової інформації, будь-ласка, перейдіть за адресою: www.kws.com. Слідкуйте за нами в Twitter®