Політика конфіденційності

ТОВ «КВС-УКРАЇНА» (надалі також іменується «KWS», «ми» або «нас») цінує вашу зацікавленість нашою компанією та дякує вам за відвідування нашого вебсайту або користування нашим додатком. KWS дуже серйозно ставиться до захисту ваших персональних даних. Ми опрацьовуємо ваші персональні дані з дотриманням конфіденційності та вимог законодавства щодо захисту даних та Політики конфіденційності на цьому вебсайті. Нижче наведено інформацію про те, які дані ми зберігаємо та коли, а також як ми використовуємо ці дані.

1. Контролер опрацювання даних

Володільцем і розпорядником персональних даних, відповідно до визначень, наведених у статті 2 Закону України «Про захист персональних даних» зі змінами і доповненнями (далі — «Закон про персональні дані»), є компанія ТОВ «КВС-УКРАЇНА», що знаходиться за адресою: 01042 Україна, м. Київ, бульвар Дружби Народів, 19, електронна пошта: dataprotection@kws.com.

2. Контактні дані

ТОВ «КВС-УКРАЇНА»
01042, Україна, м. Київ, бульвар Дружби Народів, 19
Тел.: +38 044 586 52 14
Факс: +38 044 586 52 13
E-mail: dataprotection@kws.com

3. Цілі та правові підстави опрацювання

а) Відвідування нашого вебсайту з метою отримання інформації

У разі використання вебсайту виключно з інформаційною метою, іншими словами, якщо ви не реєструєте або іншим чином не надсилаєте нам інформацію, ми збираємо лише персональні дані, які ваш браузер надсилає на наш сервер.

Якщо ви бажаєте переглянути наш вебсайт, ми опрацьовуємо такі дані, які технічно необхідні для демонстрації вам нашого вебсайту та забезпечення стабільності та безпечності його роботи

  • IP-адреса
  • Дата та час запиту
  • Різниця в часі у порівнянні із середнім часом за Гринвічем (GMT)
  • Зміст запиту (для конкретного сайту)
  • Стан доступу/код стану HTTP
  • Обсяг даних, що передаються кожного разу
  • Вебсайт, з якого надходить запит
  • Браузер
  • Операційна система та її інтерфейс
  • Мова та версія програмного забезпечення браузера

Ці елементи інформації аналізуються виключно у статистичних цілях.

Правові підстави опрацювання — це надана вами згода відповідно до статей 10 та 11 Закону про персональні дані та Розділу 10 цього документа. Законна мета, яку ми переслідуємо, — це надання нашої онлайнової служби та забезпечення безпеки даних.

b) myKWS

На нашому вебсайті ми пропонуємо вам можливість зареєструватися в нашій інформаційній службі «myKWS». Ви також можете скористатися порталом для клієнтів через наш мобільний додаток myKWS. Нижче ми інформуємо вас про обробку ваших персональних даних під час використання myKWS.

I. Реєстрація в myKWS

myKWS — це комплексна інформаційна служба із вмістом про конкретні сільськогосподарські культури і загальним вмістом про наші продукти, зокрема про кукурудзу, цукровий буряк, пшеницю, ячмінь жито та ріпак. Тут ви можете знайти корисні інструменти (наприклад, пошуковий інструмент для пошуку візерунків пошкоджень у захворюваннях листя, планувальників висаджування листків, моніторингу TS для силосової кукурудзи) та калькуляторів (наприклад, скільки насіння потрібно, щільність насіння). myKWS пропонує регіональну інформацію, яка пристосована до вашого регіону вирощування, наприклад, для управління зерновими культурами, контролю за кількістю нематод при вирощуванні буряка та температур ґрунту і теплового рівня кукурудзи).

Для доступу до цієї служби та інформації потрібна реєстрація.

Під час реєстрації ми створюємо профіль користувача. При цьому ми збираємо дані, необхідні від вас для надання облікового запису користувача та керування ним.

Правові підстави опрацювання даних — це контракт, який регулюється статтями 10 та 11 Закону про персональні дані.

Ваші дані будуть видалені через 30 днів після припинення відносин користувача та після закінчення будь-яких передбачених законом періодів зберігання.

II. Загальна інформація та рекомендації

У вашому обліковому записі користувача myKWS ви можете надати додаткову інформацію (наприклад, бажані типи врожаю, призначення даних з магазину KWS), на основі якої ви потім отримаєте відповідний вміст і рекомендації від нас (наприклад, для надання послуг із насіння та для надання рекомендацій щодо роботи з культивованими видами). Ви отримаєте відповідний вміст і рекомендації за допомогою функції сповіщення в області myKWS.

Правові підстави опрацювання даних — це контракт, який регулюється статтями 10 та 11 Закону про персональні дані.

Ваші дані будуть видалені через 30 днів після припинення відносин користувача та після закінчення будь-яких передбачених законом періодів зберігання.

III. Географічні функції

У myKWS ми використовуємо ваші дані про місце перебування, щоб пропонувати вам геофункції (наприклад, супутниковий аналіз ваших полів або відповідну інформацію про ваше місце перебування, наприклад, консультації з питань погоди або місця перебування).

Ви також маєте можливість створювати геодані. Тут можна додати текст інформації та зображення.

У додатку myKWS ви також можете повідомити нас про своє місце розташування через GPS. Для цього додаток отримує доступ до ваших поточних даних про місце перебування.

За допомогою цієї функції можна, наприклад, відобразити поточне розташування на карті.

Правові підстави опрацювання даних — це контракт, який регулюється статтями 10 та 11 Закону про персональні дані.

Дані про ваше місце перебування будуть видалені через 30 днів після припинення відносин користувача та після завершення будь-яких передбачених законом періодів зберігання.

IV. Аналіз використання

Якщо ви надали нам свою згоду, ми збираємо та аналізуємо основні дані про вашу поведінку користувача, щоб покращити наші послуги та зробити їх більш привабливими.

Дані про використання будуть зареєстровані та оцінені лише за вашої згоди.

Правові підстави опрацювання — це надана вами згода відповідно до статей 10 та 11 Закону про персональні дані.

Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, надіславши електронний лист на адресу: dataprotection@kws.com

Ваші дані будуть видалені через 30 днів після припинення відносин користувача та після закінчення будь-яких передбачених законом періодів зберігання.

V. Доступ до камери

Додаток myKWS вимагає доступу до камери вашого пристрою для використання різних функцій, якщо ви хочете використовувати ці функції. Це дозволяє завантажувати зображення безпосередньо в додаток або отримувати додаткову інформацію про продукт шляхом сканування QR-коду продукту.

Правові підстави опрацювання даних — це контракт, який регулюється статтями 10 та 11 Закону про персональні дані.

Ваші дані будуть видалені через 30 днів після припинення відносин користувача та після закінчення будь-яких передбачених законом періодів зберігання.

c) Зв’язок із клієнтами

Крім того, ми використовуємо та опрацьовуємо ваші контактні дані, наприклад, ім’я, адресу, номер факсу, адресу електронної пошти або номер телефону, щоб повідомляти вас, використовуючи способи зв’язку, які ви надали (поштова адреса, факс, електронна пошта, телефон), про наші продукти, послуги та спеціальні пропозиції, які можуть вас зацікавити, а також для проведення опитувань клієнтів.

Правові підстави опрацювання — це надана вами згода відповідно до статей 10 та 11 Закону про персональні дані та Розділу 10 цього документа. Законна мета, яку ми переслідуємо, — це спілкування з нашими клієнтами.

d) Відстеження

Цей вебсайт використовує різні технології для збору та збереження даних із метою маркетингу та оптимізації. Ці дані можуть використовуватися для створення профілів користувачів під псевдонімом.

Цей вебсайт використовує Google Analytics — службу вебаналізу Google LLC («Google»). Інформація, отримана за допомогою файлів cookie під час використання вами цього вебсайту, зазвичай передається на сервер Google у США та зберігається там. У процесі знеособлення IP-адреси спочатку ваша ІР-адреса буде скорочена Google у країні-члені ЄС або іншій країні, яка є стороною Угоди про Європейську економічну зону. Повна IP-адреса передається на сервер Google у США та скорочується там лише у виняткових випадках. Від імені оператора цього вебсайту, компанія Google використовуватиме цю інформацію для оцінки використання вами вебсайту, для складання звітів про діяльність на вебсайті, та надання оператору вебсайту подальших послуг, пов’язаних із використанням вебсайту та Інтернету. IP-адреса, яку передає ваш браузер у контексті використання Google Analytics, не поєднується з іншими даними, що зберігаються Google.

Додаткову інформацію про умови використання та захист даних можна знайти за посиланням: https://policies.google.com/?hl=en&gl=fr. Зверніть увагу, що на цьому вебсайті Google Analytics було розширено кодом «anonymizeIp», щоб гарантувати анонімний збір IP-адрес («маскування IP-адрес»).

Правові підстави опрацювання — це надана вами згода відповідно до статей 10 та 11 Закону про персональні дані та Розділу 10 цього документа. Законна мета, яку ми переслідуємо, — це прямий маркетинг і вдосконалення нашої онлайнової служби.

Щоб відкликати свою згоду на опрацювання ваших даних у межах Google Analytics, натисніть на синій шестикутник у нижньому лівому куті браузера, щоб змінити настройки в банері cookie.

e) Інформаційні бюлетені

Ви отримуватимете інформаційні бюлетені електронною поштою, лише якщо ви чітко замовили відповідні інформаційні бюлетені на нашому вебсайті. Якщо ви більше не бажаєте отримувати інформаційні бюлетені електронною поштою, ви можете скасувати підписку за посиланням, яке з’являється наприкінці кожного інформаційного бюлетеня.

Правові підстави опрацювання — це надана вами згода відповідно до статей 10 та 11 Закону про персональні дані та Розділу 10 цього документа.

f) Рекомендації щодо Facebook, G+, Twitter, електронної пошти та WhatsApp

Ви можете легко ділитися інформацією на вебсайті KWS у Facebook, G+, Twitter, електронною поштою та WhatsApp, використовуючи відповідні плагіни. Ці «плагіни закладок соціальних мереж» є інтернет-закладками, за допомогою яких користувачі такого типу сервісу можуть збирати посилання та новини. На вебсайті KWS вони пов’язані лише як посилання на відповідні сервіси. Тільки після натискання на пов’язане графічне зображення вас перенаправлять на вебсайт відповідного постачальника, тобто лише після цього ваша інформація користувача буде передана відповідному постачальнику. Інформацію про опрацювання ваших персональних даних цими вебсайтами можна знайти в заявах про захист даних постачальників.

4. Файли cookie

На наших вебсайтах ми використовуємо файли cookie. Файли cookie — це невеликі текстові файли, які можуть зберігатися на вашому жорсткому диску під час відвідування вебсайту. Ці текстові файли створюються та надсилаються вам вебсервером, з яким ви з’єдналися через веббраузер (наприклад, Internet Explorer, Firefox, Google Chrome). Файли cookie не можуть запускати жодні програми або заражати ваш комп’ютер вірусами. Їхня мета — зробити всі ваші інтернет-сервіси зручнішими та ефективнішими.

Наші вебсайти використовують такі види файлів cookie. Їхня сфера застосування та порядок їхньої роботи пояснюються так:

  • Тимчасові файли cookie (a)
  • Постійні файли cookie (b)

a) Тимчасові файли cookie автоматично видаляються, коли ви закриваєте браузер. Зокрема, вони включають сеансові файли cookie. Вони зберігають «ідентифікатор сеансу», за допомогою якого різні запити вашого браузера можуть бути віднесені до всього сеансу. Це означає, що ваш комп’ютер можна буде знову розпізнати, коли ви повернетеся на наш вебсайт. Сеансові файли cookie видаляються після виходу або закриття браузера.

b) Постійні файли cookie автоматично видаляються після визначеного періоду, якій може відрізнятися залежно від файлів cookie. Ви можете видалити файли cookie в налаштуваннях безпеки вашого браузера в будь-який час.

c) Ви можете налаштувати параметри браузера відповідно до своїх уподобань і, наприклад, відмовитися від використання сторонніх файлів cookie або всіх файлів cookie. Однак, зауважте, що ви, можливо, не зможете використовувати всі функції цього вебсайту.

d) Файли flash cookie, які ми використовуємо, збираються не вашим браузером, а скоріше flash-плагіном. Ми також використовуємо об’єкти зберігання HTML5, які розміщені у вашому терміналі. Ці об’єкти зберігають необхідні дані незалежно від браузера, який ви використовуєте, і не мають автоматичної дати закінчення терміну дії. Якщо ви не бажаєте, щоб здійснювалося опрацювання файлів flash cookie, ви повинні встановити додатковий компонент для цієї мети, наприклад «Ghostery» для Mozilla Firefox (https://addons.mozilla.org/de/firefox/addon/ghostery/) або Adobe-Flash-Killer-Cookie для Google Chrome. Ви можете запобігти використанню об’єктів зберігання HTML5, поставивши браузер у приватний режим.

5. Отримувачі персональних даних

Для роботи нашого вебсайту та надання індивідуальних послуг компанія KWS також залучає дочірні компанії групи KWS або сторонніх постачальників послуг, які допомагають нам опрацьовувати замовлення, забезпечувати роботу вебсайту, надавати індивідуальні послуги та надавати інформацію клієнтам. Ці компанії можуть використовувати ваші персональні дані лише для виконання їхніх завдань від нашого імені та зобов’язані дотримуватися відповідних норм щодо захисту даних.

Передача персональних даних державним установам та органам влади відбувається лише відповідно до обов’язкових до виконання положень національного законодавства або якщо їхнє надання вимагається в межах судових чи кримінальних проваджень. Вони не будуть передаватися для жодних інших цілей.

6. Передача до третіх країн

Персональні дані, які ми опрацьовуємо в контексті описаних вище процедур, також передаються нами отримувачам, які знаходяться за межами України, які опрацьовують ваші персональні дані за межами території України, відповідно до статті 29 Закону про персональні дані.

7. Період зберігання

Зазвичай, ми зберігатимемо ваші дані лише доти, доки це необхідно для надання послуги, яку ви запитували або на яку погодилися. У разі наявності передбачених законом періодів зберігання ваші дані зберігатимуться відповідно до цих правових вимог.

8. Ваші права як суб’єкта даних

Ви маєте такі права по відношенню до нас стосовно ваших персональних даних, якщо дотримані відповідні законодавчі вимоги:

  • право доступу;
  • право на виправлення;
  • право на видалення;
  • право на обмеження обробки даних;
  • право на мобільність даних.

Право на відкликання

Право особи на відкликання

Ви маєте право відкликати свою згоду на використання ваших персональних даних із будь-якої причини та в будь-який час, надіславши повідомлення до ТОВ «KWS-Україна» за поштовою адресою та/або адресою електронної пошти, зазначеними в Розділі 2 цього документа.

Якщо ви бажаєте скористатися цими правами, зв’яжіться з нами за контактними даними, зазначеними вище.

9. Зовнішні посилання

Наш онлайновий сервіс іноді містить посилання на сторонні вебсайти. Якщо це не є очевидним, ми вказуємо, що це зовнішнє посилання. KWS не впливає на вміст або форму вебсайтів зовнішніх постачальників. Отже, ця Політика конфіденційності не відноситься до таких постачальників.

10. Внесення змін до цієї Політики конфіденційності

Ми залишаємо за собою право час від часу змінювати або переглядати цю Політику конфіденційності. У зв’язку з цим, перевіряйте чинну версію нашої Політики конфіденційності.

11. Згода

Відвідуючи та використовуючи наш вебсайт, ви надаєте свою згоду через банер файлів cookie на збір, зберігання та опрацювання ваших персональних даних, наданих через вебсайт, для цілей та на користь осіб, зазначених вище. Цим ми повідомляємо вас про всі ваші права, передбачені Законом про персональні дані, з якими ви можете ознайомитися тут: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2297-17. Якщо ви бажаєте відкликати свою згоду або змінити її, або маєте будь-які інші запитання чи запити, що стосуються ваших персональних даних, ви можете звернутися до нас у будь-який час, використовуючи контактні дані, зазначені у Статті 2 цього документа.

Київ, Березень 2021